Over Blijf Fit Massage

Bas Prins
Bas Prins

Even een korte geschiedenis over mijzelf. Ik ben in 1971 geboren in de Wieringermeer. Mijn lagere school en middelbare school heb ik gevolgd in Schagen. In 1993 ben ik verhuisd naar Heerhugowaard. In 1996 ben ik getrouwd. Samen met mijn vrouw hebben wij een gezin met één dochter en één zoon.

Na mijn schooltijd had ik de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot sportmasseur. Vanaf die tijd heb ik de fascinatie voor het masseren niet meer losgelaten. Uiteindelijk ben ik in 2014 begonnen aan een opleiding ontspanningsmassage bij ATS Massageopleidingen. Door het enthousiasme om mensen te motiveren voor een massage krijg ik een enorme voldoening. De cliënten komen na een behandeling zichtbaar ontspannen van de massagetafel. Mijn passie en gedrevenheid heeft mij ertoe gezet om meer massagetechnieken te leren. Hierdoor heb ik een vervolgopleiding gedaan bij Massage Academie in Apeldoorn. De cursus stoelmassage totaal heb ik gedaan en de licentie die hieraan gekoppeld is zorgt voor een jaarlijkse update en uitbreiding van de kennis.

Doordat ik mijzelf continue wil verbeteren heb ik in de afgelopen jaren meerdere cursussen gedaan. Cuppingmassage, Fybro Massage Therapie, Fascia Massage Therapie, Triggerpointmassage, Gewrichtscorrecties en Deep Muscular Technics met Magnesium. Daarnaast heb ik nog de nodige verdiepingen gevolgd.
Ik heb een massagepraktijk aan huis. Daarnaast werk ik samen met Massage Heerhugowaard en Massagepraktijk Body-Life in Utrecht. De passie in het werken als masseur geeft mij elke dag weer nieuwe energie. Deze energie zet ik graag in om elke cliënt weer met een goed gevoel te laten gaan.

Scroll to Top