Over Blijf Fit Massage

Uw pijler van ontspanning

Hallo, ik ben Bas Prins. Ik ben in 1971 geboren in de Wieringermeer en opgegroeid in Schagen. Mijn middelbare school opleiding heb ik gevolgd in de techniek en daar ligt tot op heden mijn werkgebied. In 1993 zijn we verhuisd naar Heerhugowaard waar we in 1996 zijn getrouwd. Wij hebben een gezin met één dochter en één zoon.

Na mijn schooltijd heb ik kennisgemaakt met de mogelijkheid om een opleiding te volgen voor sportmasseur. Vanaf die tijd heb ik de fascinatie om te masseren niet meer losgelaten. In 2014 heb ik bij ATS Massageopleidingen een opleiding ontspanningsmassage gevolgd. Mijn enthousiasme om mensen te motiveren voor een massage en op de massagetafel te behandelen geeft een enorme voldoening. De cliënten komen zichtbaar ontspannen uit de behandeling. Mijn passie en gedrevenheid heeft mij ertoe gezet om meer massagetechnieken te leren en een vervolgopleiding te doen bij de Massage Academie in Apeldoorn. Daar heb ik de cursus stoelmassage totaal gedaan. De licentie die hieraan gekoppeld is zorgt voor een jaarlijkse update en uitbreiding van de kennis. Doordat ik mijzelf continue wil verbeteren heb ik in de afgelopen jaren ook een cursus cuppingmassage, stoelmassage met bamboe en de Fybro massage Therapie gevolgd.

Ik heb een massagepraktijk aan huis. Daarnaast werk ik samen met Booms Masseurs uit Heerhugowaard aan de Bickerstraat 41. De passie voor het werken als masseur geeft mij elke dag weer nieuwe energie. Deze energie zet ik graag in om elke cliënt weer met een ontspannen gevoel verder te laten gaan.