Massagepraktijk voor Heerhugowaard en omstreken!

DIVERSE MASSAGES

Hieronder licht ik de meest gekozen massages toe. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een losse behandeling van 30 minuten à € 27,00. Er wordt een toeslag van € 3,50 berekend op locatie binnen Heerhugowaard. Buiten Heerhugowaard € 0,30 per gereden kilometer. Stoelmassage bij bedrijven op aanvraag.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Deze heerlijke massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Het masseren helpt het lichaam de afvalstoffen af te voeren. Voor het behoud van een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk, kan een regelmatige massage preventief werken.

Prijzen
30 min € 25,00
60 min € 45,00
90 min € 65,00

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werk gerelateerde klachten en symptomen van stress. De massage duurt ongeveer 25 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Door het toe passen van diverse drukpunt technieken op hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Het is een effectieve manier om de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Hierdoor voelt u zich weer lekker ontspannen en fit.

Prijzen
25 min € 20,00

Cuppingmassage

De cupping massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. De massage wordt uitgevoerd met speciale kunststof bokalen welke vacuüm op de huid worden aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid worden dieper gelegen klachten naar de oppervlakte gebracht en raken de spieren beter doorbloedt. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen. Hoewel de massage voor velen pijnlijk lijkt, kan deze massage toch worden ingedeeld bij de massages om te ontspannen.

Prijzen
30 min € 25,00
45 min € 35,00

Fybromassage

Fibromyalgie is een reumatische aandoening. De pijn die ontstaat wordt vaak omschreven als constante spierpijn en pijn in de gewrichten. Daarnaast zijn er vaak klachten als slapeloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, stijfheid, concentratiestoornissen en darmklachten. Een fybromassage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam, waardoor de pijn zal verminderen. Kenmerkend voor fibromyalgie zijn de 18 tenderpoints welke zijn verdeeld over het lichaam die bij fibromyalgie patiënten vaak pijn geven. De massage tegen de pijn is een rustige massage zonder te veel druk, waarbij de aandacht ligt op de pijnlijke plekken in het lichaam.

Prijzen
30 min € 25,00
60 min € 45,00

Gezicht-/ hals-/ hoofdhuidmassage

Gedurende de dag zitten we veel in ons hoofd. Heeft u last van hoofdpijn, concentratieproblemen of vermoeidheid? Dan is een ontspannende gezicht- /hals- /hoofdhuidmassage een oplossing. Door het drukke hoofd en omgeving te masseren kan een snelle en diepe ontspanning gerealiseerd worden.

Prijzen
30 min € 25,00

Nek-/ schoudermassage

De nek en de schouders zijn plaatsen waar bij veel mensen spanning wordt opgebouwd. Vaak door een combinatie van een ongunstige werkhouding en spanning of stress waardoor spierknopen (triggerpoints) ontstaan. Door deze triggerpoints te masseren ontspannen de spierknopen in de nek en schouders. Bij chronische en hardnekkige problemen zijn meerdere behandelingen nodig.

Prijzen
30 min € 25,00